178 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Gemiddelde
Goede service, waarbij het personeel niets aan het toeval over laat.

Jordy / Amersfoort / 10-10-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Geweldige ervaring met het regelen van mijn nieuwe lease auto. Alles volgens afspraak, prettige communicatie, enthousiaste medewerker, leuke ervaring en heel snel. Echt gericht op een goede klant ervaring en daarin erg geslaagd!

Linda / Waalre / 18-09-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Luisteren naar je en komen hun afspraken na.

Berry / de Kanter / 15-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
De week voorafgaand aan het ophaalmoment werden al enthousiaste berichten gedeeld over de auto. Dit creëerde extra beleving en vond ik heel tof. Het ophaalmoment zelf was ook leuk aangekleed. Al met al heel tevreden over Kreijne.

Marinka / Naaldwijk / 14-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Bieden uitstekende service, doen net een extra stap voor je. Alleen maar goede ervaringen gehad, vertrouwenwekkend. Beveel ze van harte aan!

Frans / Amersfoort / 14-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
De gekozen kleur kon eerst pas laat geleverd worden. De kleur was snel te wisselen naar een kleur welke nog wel op voorraad was. Week later opgehaald top service.

Niek / Leiden / 13-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Thomas heeft met een zeer positief uitstraling de spanning na de oplevering weten op te bouwen, met oa foto's. Zeer flexibel met afspraken en behulpsaam. De aflevering van de auto ging heel goed.

J Schrap / Rijswijk / 10-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Vriendelijk , zakelijk en persoonlijk.. top!

Roy / Amersfoort / 10-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Prettig contact met Kreijne Amersfoort gehad m.b.t. mijn lease auto. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en de overdracht verliep in een prettige atmosfeer.

E. / Zwolle / 04-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Ik ben geweldig geholpen door dit bedrijf! Moest hals over kop een andere auto hebben en kwam via internet uit op een Opel Agila uit 2003. Maar zelfs bij zo'n oude en goedkope auto was de service uitstekend! De verkoper heeft de auto zelfs nog voor me door de wasstraat gehaald, de tank halfvol gegooid en een nieuw set matten voor me besteld. Top! Ik kom hier zeker terug!

Francis / Amersfoort / 03-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Had een lekke band telefoontje naar Mazda service, weggesleept en kon direct door naar Amersfoort. Daar stonden ze al klaar om ons te helpen. Super service.

Henk / Huizen / 31-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Ik ben zoals gewoonlijk perfect geholpen door Mitchel! Jullie kunnen op mijn klandizie rekenen voor de volgende bolide ;)

Daan / van Cooten / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Na een aantal testritten uitgekomen bij Kreijne waar ik mijn ideale auto vond. Heel blij met mijn nieuwe auto en nazorg. Fijn om te weten dat je bij hen terecht kunt met vragen en individuele wensen. Ook als er wat fout gaat wordt het opgelost. Betrouwbaarheid en service gericht. Dat is fijn. hartelijk dank toppers!

Anita Hoogenboom / Roelofarendsveen / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
De deal over inruil en de nieuwe auto was snel en adequaat geregeld. De communicatie was prima

Gé / Bemmel / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
We werden aller vriendelijkst ontvangen en begeleid bij de aanschaf van onze auto. Gelukkig geen gladde, opdringerige verkooppraatjes. Wij zijn blij met onze aankoop en met hoe we geholpen zijn.

Hans / Houten / 26-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Mijn 5e Suzuki aangeschaft bij Kreijne, net zoals bij de vorige 4 weer uitstekend geholpen. Geen opdringerig gedrag van al het aanwezige personeel, altijd even vriendelijk. Ik kom niet voor niets steeds terug als klant bij Kreijne. Wat zeker een grote rol speelt is dat ze je als klant kennen, interesse tonen naar jouw als klant en je dus goed en degelijk kunnen helpen of te woord staan. Ik vind dat heel belangrijk, dat dorpse gevoel is er bij Kreijne nog steeds. Ook wel met ander dealers contact gehad maar dat was afstandelijk en toch opdringerig. Hoewel ik me realiseer dat er ook klanten zijn die zich niet "thuis voelen" bij Kreijne Amersfoort, dat kan natuurlijk altijd. Het is niet iedereen naar de zin de maken voor bedrijven.

Pim / Soest / 26-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Ik ben erg vriendelijk en goed geholpen door Michel. Hele aardige en mee denkenden jongeman.

S.C.F / almere / 11-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Fijne sfeer goede uitleg en prettige verkopers

Sharine / Almere / 05-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Goede service altijd en goede prijzen. De deal was zo gesloten En van twee kanten tevreden

Jacob / Bunschoten / 05-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
De afgelopen 2 weken, bij de inruil van onze auto’s zijn we bijzonder enthousiast en betrokken geholpen door verkoper Mark. Alles is er aan gedaan om onze occasions als nieuw af te leveren. En dat is beslist gelukt. We zijn zeer klantgericht geholpen, de communicatie verliep fijn. Al 20 jaar naar tevredenheid klant bij Kreijne!

Jelle en Mariël / Woudenberg / 14-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Meer info Melding verbergen