159 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Gemiddelde
De afgelopen 2 weken, bij de inruil van onze auto’s zijn we bijzonder enthousiast en betrokken geholpen door verkoper Mark. Alles is er aan gedaan om onze occasions als nieuw af te leveren. En dat is beslist gelukt. We zijn zeer klantgericht geholpen, de communicatie verliep fijn. Al 20 jaar naar tevredenheid klant bij Kreijne!

Jelle en Mariël / Woudenberg / 14-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Vriendelijk, meedenkende positief

Rients / Baarn / 14-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Geholpen door Mitchell vd Hengel, een auto verkoper naar mijn hart die niet wegloopt voor een moeilijke uitdaging wat je bij de meeste autoverkopers wel het geval is. Had zelf een moeilijke inruil of te wel een verkeerde auto gekocht die niet klikte , hier heel het land mee benaderd en uit eindelijk enkele geselecteerd om verder mee te gaan , al van af de telefonische contacten een heel goed gevoel bij Mitchell en uit eindelijk hebben wij een mooie CX 30 gekocht. Ben niet zo van de reviews maar omdat dit een wat lastige deal was en met hoge kwaliteit ben geholpen bij deze. Goede zaken Mitchell en zeker tot ziens.

Ton / Spijkenisse / 14-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Duidelijkheid in het voortraject en een correcte levering van de mazda3 in een lastige 'coronatijd'. Ook de nazorg en uitleg na levering van de auto was duidelijk en volledig.

Edwin / Oldekerk / 13-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Vriendelijk en accuraat

J.H. / Amsterdam / 12-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Leuke voorbereiding op de nieuwe auto

P. / Badhoevedorp / 05-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Kreijne Amersfoort is de leverancier van min lease auto. Vanaf het eerste moment van selectie tot aan de aflevering, en zelfs nog daarna, werd ik op de hoogte gehouden van de status van de auto, het aflevermoment, etc. De auto is op een trialer vervoerd en keurig afgeleverd. Mijn oude auto weer veilig meegenomen en gezorgd dat deze weer door de leasemaatschappij kon worden opgehaald. Alles communicatie via de Whatsapp, wat heel goed werkte. Ik heb het gevoel dat ze echt geinteresseerd zijn in de ervaring van de klant en dat ze er ook voor willen zorgen dat de klant tevreden is. En dat ben ik dan ook voor de volle 100%.

Toine / Bergen op Zoom / 05-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Zeer goede communicatie over de te leveren auto ! Informatie kwam op tijd, zodat ook het inleveren van de oude leaseauto erg goed te plannen was. Prettige omgang met de verkoopmedewerker. Omdat de auto door de leasemaatschappij besteld is, kan ik niet oordelen over het verkooptraject, maar verwacht dat dat ook in orde is.

M. / Diemen / 08-04-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Na telefonisch overleg, als je bijna 200 km moet rijden, toch op stap naar auto Kreijne te Amersfoort om de Mazda CX 5 te bekijken die verkoper Mark voor ons gereserveerd had. Niets dan lof over Mark, alles was 100 % volgens afspraakje en na een prachtige aflevering, met onze mooie rode Mazda vol trots op naar het zuiden.

Jo / Landgraaf / 07-04-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
In de Coronatijd een nieuwe mx-5 afgeleverd met leerpakket achteraf ingebouwd. Gehele proces super prettig ervaren. Mitchell is een top gozer en zijn collega aflvermanager stuurde de dag voor aflevering een geweldig filmpje van de auto... mooi bedrijf!

Merijn / Brouwer / 31-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Erg vriendelijk, gepassioneerd en enthousiast personeel.

Richard / Oosterhout / 27-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Absolute aanrader!

Remco / Rotterdam / 24-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Auto keurig op tijd afgeleverd en tot die tijd goed op de hoogte gehouden.

Jan Dekker / Scharendijke / 24-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Naar volle tevredenheid een occasion gekocht en hierbij geholpen door Ruben. Een enthousiaste man met oog voor de klant. Ben zeer tevreden, van proefrit tot aankoop. Tot nu toe maken ze hun beloftes waar. Wijn smaakte ook goed ????.

Irma / Enkhuizen / 19-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Erg leuke oplevering gehad met een onthullings momentje in de showroom. Al mijn vragen over de lease auto werden uitstekend beantwoord. Voorafgaand aan de oplevering ben ik ook erg goed op de hoogte gehouden via whatsapp.

Niels / Zwolle / 09-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Wij zijn geholpen door Jette Boelens die ons in elk opzicht heel goed heeft begeleid. Een werkelijk uitstekende service. Ook door de werkplaats al meteen heel goed geholpen. Wij hebben Kreijne in elk opzicht als een zeer plezierig bedrijf ervaren.

Geerten P. / elspeet / 05-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Goed advies aankoop 2 de hands auto, Netjes alle gebreken verholpen zonder kosten. Geweldige ophaal en breng service . Super klant vriendelijk

Jackey / Hoogland / 04-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Wat een verschil met de Mazda dealers in Eindhoven en Helmond! Ondanks dat het de levering van een leaseauto betrof, veel persoonlijke aandacht, contact via WhatsApp met Thomas die me steeds op de hoogte hield en teasers stuurde. Het afhalen was een erg leuke ervaring met persoonlijke aandacht, auto onder een doek, mooie geschenkbox met de sleutels, flesje wijn en een verkoper die zelf ook enthousiast was. Ook na aflevering nog contact om te vragen hoe het ging. Topdealer, dit had gewoon niet beter gekund!

Onno / Helmond / 03-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Meteen nadat mijn auto was besteld kreeg ik een persoonlijk app bericht met nadere informatie. Hierna regelmatig updates gekregen via de app over de status en levering van de auto. Bij het ophalen was er sprake van een zeer vriendelijke en persoonlijke benadering, je kan wel merken dat bij Kreijne Amersfoort de klant koning is :-).

Kevin / Amsterdam / 03-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Occasion met 6 maanden garantie gekocht in Amersfoort. Prettig contact met verkoopafdeling. Goede ontvangst. Ook rondom aflevering was het gemakkelijk om contact te krijgen en afspraken te maken. Heb nu een voorkeur om de auto in onderhoud te houden bij Kreijne. Nog even afwachten of de service op het zelfde niveau blijft.

Anja / Nijmegen / 01-03-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)