170 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Gemiddelde
Prettig contact met Kreijne Amersfoort gehad m.b.t. mijn lease auto. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en de overdracht verliep in een prettige atmosfeer.

E. / Zwolle / 04-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Ik ben geweldig geholpen door dit bedrijf! Moest hals over kop een andere auto hebben en kwam via internet uit op een Opel Agila uit 2003. Maar zelfs bij zo'n oude en goedkope auto was de service uitstekend! De verkoper heeft de auto zelfs nog voor me door de wasstraat gehaald, de tank halfvol gegooid en een nieuw set matten voor me besteld. Top! Ik kom hier zeker terug!

Francis / Amersfoort / 03-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Had een lekke band telefoontje naar Mazda service, weggesleept en kon direct door naar Amersfoort. Daar stonden ze al klaar om ons te helpen. Super service.

Henk / Huizen / 31-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Ik ben zoals gewoonlijk perfect geholpen door Mitchel! Jullie kunnen op mijn klandizie rekenen voor de volgende bolide ;)

Daan / van Cooten / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Na een aantal testritten uitgekomen bij Kreijne waar ik mijn ideale auto vond. Heel blij met mijn nieuwe auto en nazorg. Fijn om te weten dat je bij hen terecht kunt met vragen en individuele wensen. Ook als er wat fout gaat wordt het opgelost. Betrouwbaarheid en service gericht. Dat is fijn. hartelijk dank toppers!

Anita Hoogenboom / Roelofarendsveen / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
De deal over inruil en de nieuwe auto was snel en adequaat geregeld. De communicatie was prima

Gé / Bemmel / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
We werden aller vriendelijkst ontvangen en begeleid bij de aanschaf van onze auto. Gelukkig geen gladde, opdringerige verkooppraatjes. Wij zijn blij met onze aankoop en met hoe we geholpen zijn.

Hans / Houten / 26-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Mijn 5e Suzuki aangeschaft bij Kreijne, net zoals bij de vorige 4 weer uitstekend geholpen. Geen opdringerig gedrag van al het aanwezige personeel, altijd even vriendelijk. Ik kom niet voor niets steeds terug als klant bij Kreijne. Wat zeker een grote rol speelt is dat ze je als klant kennen, interesse tonen naar jouw als klant en je dus goed en degelijk kunnen helpen of te woord staan. Ik vind dat heel belangrijk, dat dorpse gevoel is er bij Kreijne nog steeds. Ook wel met ander dealers contact gehad maar dat was afstandelijk en toch opdringerig. Hoewel ik me realiseer dat er ook klanten zijn die zich niet "thuis voelen" bij Kreijne Amersfoort, dat kan natuurlijk altijd. Het is niet iedereen naar de zin de maken voor bedrijven.

Pim / Soest / 26-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Ik ben erg vriendelijk en goed geholpen door Michel. Hele aardige en mee denkenden jongeman.

S.C.F / almere / 11-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Fijne sfeer goede uitleg en prettige verkopers

Sharine / Almere / 05-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Goede service altijd en goede prijzen. De deal was zo gesloten En van twee kanten tevreden

Jacob / Bunschoten / 05-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
De afgelopen 2 weken, bij de inruil van onze auto’s zijn we bijzonder enthousiast en betrokken geholpen door verkoper Mark. Alles is er aan gedaan om onze occasions als nieuw af te leveren. En dat is beslist gelukt. We zijn zeer klantgericht geholpen, de communicatie verliep fijn. Al 20 jaar naar tevredenheid klant bij Kreijne!

Jelle en Mariël / Woudenberg / 14-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Vriendelijk, meedenkende positief

Rients / Baarn / 14-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Geholpen door Mitchell vd Hengel, een auto verkoper naar mijn hart die niet wegloopt voor een moeilijke uitdaging wat je bij de meeste autoverkopers wel het geval is. Had zelf een moeilijke inruil of te wel een verkeerde auto gekocht die niet klikte , hier heel het land mee benaderd en uit eindelijk enkele geselecteerd om verder mee te gaan , al van af de telefonische contacten een heel goed gevoel bij Mitchell en uit eindelijk hebben wij een mooie CX 30 gekocht. Ben niet zo van de reviews maar omdat dit een wat lastige deal was en met hoge kwaliteit ben geholpen bij deze. Goede zaken Mitchell en zeker tot ziens.

Ton / Spijkenisse / 14-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Duidelijkheid in het voortraject en een correcte levering van de mazda3 in een lastige 'coronatijd'. Ook de nazorg en uitleg na levering van de auto was duidelijk en volledig.

Edwin / Oldekerk / 13-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Vriendelijk en accuraat

J.H. / Amsterdam / 12-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Leuke voorbereiding op de nieuwe auto

P. / Badhoevedorp / 05-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Kreijne Amersfoort is de leverancier van min lease auto. Vanaf het eerste moment van selectie tot aan de aflevering, en zelfs nog daarna, werd ik op de hoogte gehouden van de status van de auto, het aflevermoment, etc. De auto is op een trialer vervoerd en keurig afgeleverd. Mijn oude auto weer veilig meegenomen en gezorgd dat deze weer door de leasemaatschappij kon worden opgehaald. Alles communicatie via de Whatsapp, wat heel goed werkte. Ik heb het gevoel dat ze echt geinteresseerd zijn in de ervaring van de klant en dat ze er ook voor willen zorgen dat de klant tevreden is. En dat ben ik dan ook voor de volle 100%.

Toine / Bergen op Zoom / 05-05-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Zeer goede communicatie over de te leveren auto ! Informatie kwam op tijd, zodat ook het inleveren van de oude leaseauto erg goed te plannen was. Prettige omgang met de verkoopmedewerker. Omdat de auto door de leasemaatschappij besteld is, kan ik niet oordelen over het verkooptraject, maar verwacht dat dat ook in orde is.

M. / Diemen / 08-04-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Na telefonisch overleg, als je bijna 200 km moet rijden, toch op stap naar auto Kreijne te Amersfoort om de Mazda CX 5 te bekijken die verkoper Mark voor ons gereserveerd had. Niets dan lof over Mark, alles was 100 % volgens afspraakje en na een prachtige aflevering, met onze mooie rode Mazda vol trots op naar het zuiden.

Jo / Landgraaf / 07-04-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Meer info Melding verbergen