183 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Gemiddelde
Wij zijn geweldig geholpen door Mitchell en alles was zeer snel geregeld.

M. van Dijk / Naarden / 27-11-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Netjes afgeleverd. Goede communicatie. Gastvrij ontvangen. Helemaal top

Marcel / Eindhoven / 11-11-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Alle communicatie ging digitaal en toch een persoonlijk gevoel aan over gehouden. Goed geholpen aan een goede auto, niks mis mee.

Maurits / Rhoon / 09-11-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Niet geholpen met technisch mankement tijdens fabrieksgarantie. Als de auto daar niet gekocht is, krijg je het gevoel dat ze niet je willen helpen. Dus Mazda fabrieksgarantie stelt niets voor.

Gert / Veenendaal / 07-11-2020
Aanbeveling Nee
Gemiddelde 4
Goed op de hoogte gehouden voor wanneer levering auto. En netjes afgeleverd.

Ton v/d Waerdt / Maurik / 06-11-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Goede service, waarbij het personeel niets aan het toeval over laat.

Jordy / Amersfoort / 10-10-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Geweldige ervaring met het regelen van mijn nieuwe lease auto. Alles volgens afspraak, prettige communicatie, enthousiaste medewerker, leuke ervaring en heel snel. Echt gericht op een goede klant ervaring en daarin erg geslaagd!

Linda / Waalre / 18-09-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Luisteren naar je en komen hun afspraken na.

Berry / de Kanter / 15-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
De week voorafgaand aan het ophaalmoment werden al enthousiaste berichten gedeeld over de auto. Dit creëerde extra beleving en vond ik heel tof. Het ophaalmoment zelf was ook leuk aangekleed. Al met al heel tevreden over Kreijne.

Marinka / Naaldwijk / 14-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Bieden uitstekende service, doen net een extra stap voor je. Alleen maar goede ervaringen gehad, vertrouwenwekkend. Beveel ze van harte aan!

Frans / Amersfoort / 14-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
De gekozen kleur kon eerst pas laat geleverd worden. De kleur was snel te wisselen naar een kleur welke nog wel op voorraad was. Week later opgehaald top service.

Niek / Leiden / 13-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Thomas heeft met een zeer positief uitstraling de spanning na de oplevering weten op te bouwen, met oa foto's. Zeer flexibel met afspraken en behulpsaam. De aflevering van de auto ging heel goed.

J Schrap / Rijswijk / 10-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Vriendelijk , zakelijk en persoonlijk.. top!

Roy / Amersfoort / 10-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Prettig contact met Kreijne Amersfoort gehad m.b.t. mijn lease auto. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en de overdracht verliep in een prettige atmosfeer.

E. / Zwolle / 04-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Ik ben geweldig geholpen door dit bedrijf! Moest hals over kop een andere auto hebben en kwam via internet uit op een Opel Agila uit 2003. Maar zelfs bij zo'n oude en goedkope auto was de service uitstekend! De verkoper heeft de auto zelfs nog voor me door de wasstraat gehaald, de tank halfvol gegooid en een nieuw set matten voor me besteld. Top! Ik kom hier zeker terug!

Francis / Amersfoort / 03-08-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Had een lekke band telefoontje naar Mazda service, weggesleept en kon direct door naar Amersfoort. Daar stonden ze al klaar om ons te helpen. Super service.

Henk / Huizen / 31-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Ik ben zoals gewoonlijk perfect geholpen door Mitchel! Jullie kunnen op mijn klandizie rekenen voor de volgende bolide ;)

Daan / van Cooten / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Na een aantal testritten uitgekomen bij Kreijne waar ik mijn ideale auto vond. Heel blij met mijn nieuwe auto en nazorg. Fijn om te weten dat je bij hen terecht kunt met vragen en individuele wensen. Ook als er wat fout gaat wordt het opgelost. Betrouwbaarheid en service gericht. Dat is fijn. hartelijk dank toppers!

Anita Hoogenboom / Roelofarendsveen / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
De deal over inruil en de nieuwe auto was snel en adequaat geregeld. De communicatie was prima

Gé / Bemmel / 22-07-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
We werden aller vriendelijkst ontvangen en begeleid bij de aanschaf van onze auto. Gelukkig geen gladde, opdringerige verkooppraatjes. Wij zijn blij met onze aankoop en met hoe we geholpen zijn.

Hans / Houten / 26-06-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Meer info Melding verbergen