177 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Gemiddelde
Ik werd goed geholpen bij Kreijne door Stefan. Mijn eerste auto hier gekocht. Elke vraag werd netjes en uitgebreid beantwoord. Zo koop je met een goed gevoel je eerste auto!

Nino / Almere / 29-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Proberen een teleurstelling om te zetten naar iets positiefs

Wim / Hoogland / 29-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 7
Ontzettend goede aflevering van mijn nieuwe mazda cx-30, regelmatig vooraf op de hoogte gehouden van de te verwachten afleverdatum en achteraf contact of alles bevalt en er nog vragen zijn. Kortom een geweldige dealer met personeel dat weet waar het om gaat.

Johan / Joppe / 20-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Nadat wij een rondje hadden gelopen hebben wij zelf een verkoper aangesproken. Deze heer heeft ons goed geholpen en al onze vragen beantwoord. Er werd goed meegedacht en we hebben uiteindelijk een mooie Mazda gekocht.

Linda / Wijk bij Duurstede / 17-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Ondanks dat ik een auto kocht uit het budget-segment voelde ik me niet als budget-klant behandeld: flesje wijn voor thuis om mijn aankoop te vieren, na een week een telefoontje hoe de auto bevalt en of ik nog wat dingen heb gemerkt. Ja dat was zo, het raam maakt een knarsend geluid als ik het naar beneden doe. Er kwam nog een nieuwe buitenspiegel op vanwege trillingen en toen is er gelijk naar het raammechanisme gekeken, alles gesmeerd en ingespoten. duurde langer dan werkplaatsafspraak was gepland, maar geen extra kosten. Wel extra service en ook nog iemand die naar de radio heeft gekeken en de instellingen heeft veranderd. Heel fijn!

lina / amersfoort / 14-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Informatie over de auto kan nog wat verder uitgebreid worden. In het afleverpakket kleine afwerkingen vergeten. Maar verder tot volle tevredenheid.

Jan / Veenendaal / 13-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
we kwamen om te oriƫnteren en werden door de goede begeleiding en de deskundigheid van de verkoper overtuigd om over te gaan naar deze Japanse wonderschone technologie machine (na 40 jaar Opel) tot op heden nog geen seconde spijt ervan zal veel liefhebbers van auto's ervan overtuigen dat een rigoreuze overstap van merk zoals wij gedaan hebben aan te raden is volg je hart en je gevoel en je wordt beloond

frank / amersfoort / 11-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Top ontvangst, leuk vooraf al apps gekregen, super ervaring.

Mattijs / Zwanenburg / 10-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Hele proces verliep goed. Had van te voren gebeld en de auto stond klaar toen we aankwamen. Vriendelijk geholpen door Jelte die ook de tijd nam voor ons om uitleg te geven. Eerlijke prijs voor de auto en ben er super blij mee! ????

Laura / Uithoorn / 08-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Alhoewel ik persoonlijk zeer kritisch ben op de onderhoudswerkzaamheden in Hilversum, zijn wij over de verkoop afdeling in Amersfoort zeer tevreden.

Joop de bruijn / Baarn / 08-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 7
De aandacht van Thomas en de informatievoorziening zijn prima,

B. D. van Dijk / Westervoort / 06-02-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Misschien een geste, mensen die hard gespaard hebben voor een auto, en die zijn er heel veel, misschien bij aflevering dezelfde behandeling geven als met een nieuwe auto. Onder het zwarte doek en op de tv. Niet noodzakelijk maar zal prettiger aanvoelen.

Jenneke Hoek / Amersfoort / 27-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Je krijgt bij Kreijne echt het gevoel dat je als een klant wordt gewaardeerd.

Sybrand / Huizen / 26-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Zie boven

P.R. / Ulrum / 26-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
heel prettig en proactief meegedacht bij aflevering en bestelling leaseauto, winterbanden er alvast onder, pro actieve informatie over aflevering en een pick-up op het inleverpunt van de oude auto, uitstekende ervaring!

Maria / Amersfoort / 21-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden. Bij afhalen van de auto werd er een leuk moment van gemaakt. Absolute aanrader.

Tijmen / Utrecht / 21-01-2020
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Wederom een zeer goede ervaring bij Suzuki Kreijne Amersfoort. Afgelopen maand 3e keer een auto gekocht bij hen, perfecte eerlijke service, zeer fijne auto. Kunnen altijd langskomen voor vragen, snelle service bij bv verwisselen verlichting. Kortom genoeg redenen om nooit meer te willen wisselen van dealer.

Ralph / Soest / 28-12-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Super geholpen door Jelte

Coby / Amersfoort / 07-12-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Absolute top service waarbij je geholpen wordt door enthousiaste en verschrikkelijk vriendelijke mensen die echt verder gaan dan de standaard dienstverlening. Prima georganiseerde en verzorgde nazorg.

John / Volendam / 03-12-2019
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Opmerking: verkoop 5 sterren, werkplaats 2 sterren. Bij aflevering van de Mazda 2 met winterbanden ging na een half uur het bandenspanningslampje branden. De werkplaats heeft de banden meer spanning gegeven maar na korte tijd ging weer het lampje branden. Het zou aan de ABS kunnen liggen maar ik mis de TPMS ventielen zoals vermeld is op blz. 4-47 van de verkorte handleiding. Zoals bij veel bedrijven de verkoop is goed maar de after sales matig/selecht.

Rombout / Verschoor / 01-12-2019
Aanbeveling Nee
Gemiddelde 4

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Meer info Melding verbergen