96 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Service
Deskundigheid
Prijs kwaliteit
Gemiddelde
Vriendelijk, deskundig , accuraat.

Frans Gijsman / Amersfoort / 16-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
vriendelij

j w de de bakker / amersfoort / 16-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs kwaliteit 7
Gemiddelde 7
Prima ervaring! Vakkundig, klantgericht en uiterst capabel!

Estelle Dabekaussen / Leusden / 11-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 8
Gemiddelde 8
Persoonlijke benadering gericht op klanttevredenheid. Kleinschalig maar professioneel en kundige garage.

Marius Brand / Hooglanderveen / 08-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Ik ben zeer vriendelijk geholpen bij het maken van een proefrit met, en de uiteindelijke aankoop van een gebruikte auto.

Roy Kullick / 08-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Goed bedrijf en goede service. Vriendelijk personeel. Nooit problemen gehad met aankoop of onderhoudt aan de auto.

Stefan Coort / Leerdam / 07-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Zeer fijne verkoopervaring. Vakkundige, eerlijke en vriendelijke medewerkers. Niet opdringerig. Wij hadden Mitchell. Hij dacht goed mee met de private lease van onze Suzuki Swift en de inruil van onze Fiat Punto. Ook after sales traject erg prettig. Al met al een super service bij Kreijne en erg blij met onze mooie auto.

Jacco Burbach / Amersfoort / 07-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
Wij zijn al jaren zeer tevreden over Kreijne! Zowel goede deskundigheid bij het uitzoeken van een auto, maar ook zeker de goede service die je krijgt bij binnenkomst en onderhoud van de auto. Absoluut aan te raden voor iedereen die twijfelt!

Bart Brundel / Hoogland / 06-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
Walter Daamen / Amersfoort / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Ik heb mijn kia gekocht bij mitchel en jelte van kreijne goed geholpen en zeer tevreden succes boys ik geniet ervan gr Ron Jansen

Ron Jansen / Amersfoort / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
De ontvangst en de service bij de aankoop waren prima. Wel vind ik het jammer dat ik een datum en tijd had afgesproken om de auto te halen. Er meerdere keren is gebeld of ik hem niet eerder kon halen of vroeger. Ook vind ik het jammer dat als je trots je nieuwe auto komt halen. Dat er niet iets extra gedaan wordt zoals een bloemetje of iets anders. Wel vind ik het netjes dat je na je aankoop nog even gebeld wordt of de auto bevalt. Ik ben trouwens zeer te redden over de auto.

Met vriendelijke groet.
Nathalie van Duyn

Nathalie Van Duyn / Alphen aan den Rijn / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 8
Deskundigheid 6
Prijs kwaliteit 8
Gemiddelde 7
Altijd netjes en vriendelijk geholpen!

Cornelis Oversteege / Soest / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 8
Gemiddelde 8
Een autobedrijf met zeer vriendelijk personeel die bovendien een goede service verlenen.

Sybrand Bolman / Huizen / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 8
Gemiddelde 9
Kreijne Amersfoort is voor mij de eerste auto dealer die persoonlijkheid en klant tevredenheid op nummer 1 heeft staan.

Alle medewerkers zijn vriendelijk, hulpvaardig en bovenal hebben kennis van zaken.

Ik wil het team van Jasper Bijl enorm bedanken voor de afgelopen 3 jaar. Ik zal ambasssdaeur van hen blijven ondanks de overstap naar een ander merk.

Succes in de toekomst!

Wouter Bink / Amersfoort / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs kwaliteit 9
Gemiddelde 9
Dit bedrijf snapt het. Hier verstaan ze de kunst om de klant zich nog echt koning te laten voelen.Goed meegedacht om tot een goede deal te komen en je achteraf niet bekocht voelen Ik ben 18 jaar klant geweest van een ander merk en heb daar 6 nieuwe autos gekocht en heb daar nooit ervaren als wat ik hier heb mogen ervaren. Top bedrijf!!!

Ron Nederlof / Hoogvliet / 03-08-2018
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10
Ervaring na mijn eerste bezoek en APK keuring...TOP!
Dit is een professioneel en service gericht bedrijf, zeker een aanbeveling waard.

Adriaan Hoek / Maastricht / 28-06-2018
Aanbeveling Ja
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs kwaliteit 10
Gemiddelde 10