150 klanten hebben ons als volgt beoordeeld.

Gemiddelde
Bijzonder goed geholpen, had snel de auto nodig en ( Mitchell ) en ook de andere medewerkers hebben ervoor gezorgd dat dit kon, bedankt.

Ron Tijmensen / Amersfoort / 08-10-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Ondanks de pech die ik had met mijn vorige auto, heeft dit bedrijf mij ontzettend goed geholpen! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel aanwezig.

Griejette Wallet / Bunschoten / 06-10-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Jip Vliegen / Amersfoort / 26-09-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en snelle service.

Chris Brandsen / Amersfoort / 23-09-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Wij zijn bijzonder prettig te woord gestaan, door zowel Ruben als Thomas, Het bedrijf straalt vertrouwen uit, een leuke zaak ,collegiaal personeel, zakelijk op een ontspannen manier. Wij zijn heel erg blij en tevreden met onze aankoop.

Willem en Gerrie van de Lagemaat / Woudenberg / 22-09-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Mijn ervaring met Kreijne is super. Maandje terug ons derde auto hier gekocht. Kreijne is zeer flexibel in service en betrouwbaar en prettig in omgang. Klinkt bijna als een sprookje in de autobranche, maar dit is toch echt mijn ervaring.

Marcel Span / Amersfoort / 23-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Prima! Klantvriendelijk.

Dhr./mevr. / 20-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Prima positieve ervaring; klantvriendelijk.

Eric van de Pol / Goirle / 18-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Niets negatiefs te melden! Zo doorgaan !!

Dhr./mevr. / 17-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Vriendelijk, deskundig , accuraat.

Frans Gijsman / Amersfoort / 16-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
vriendelij

j w de de bakker / amersfoort / 16-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 7
Prima ervaring! Vakkundig, klantgericht en uiterst capabel!

Estelle Dabekaussen / Leusden / 11-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 8
Persoonlijke benadering gericht op klanttevredenheid. Kleinschalig maar professioneel en kundige garage.

Marius Brand / Hooglanderveen / 08-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Ik ben zeer vriendelijk geholpen bij het maken van een proefrit met, en de uiteindelijke aankoop van een gebruikte auto.

Roy Kullick / 08-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Goed bedrijf en goede service. Vriendelijk personeel. Nooit problemen gehad met aankoop of onderhoudt aan de auto.

Stefan Coort / Leerdam / 07-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Zeer fijne verkoopervaring. Vakkundige, eerlijke en vriendelijke medewerkers. Niet opdringerig. Wij hadden Mitchell. Hij dacht goed mee met de private lease van onze Suzuki Swift en de inruil van onze Fiat Punto. Ook after sales traject erg prettig. Al met al een super service bij Kreijne en erg blij met onze mooie auto.

Jacco Burbach / Amersfoort / 07-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Wij zijn al jaren zeer tevreden over Kreijne! Zowel goede deskundigheid bij het uitzoeken van een auto, maar ook zeker de goede service die je krijgt bij binnenkomst en onderhoud van de auto. Absoluut aan te raden voor iedereen die twijfelt!

Bart Brundel / Hoogland / 06-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
Walter Daamen / Amersfoort / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 9
Ik heb mijn kia gekocht bij mitchel en jelte van kreijne goed geholpen en zeer tevreden succes boys ik geniet ervan gr Ron Jansen

Ron Jansen / Amersfoort / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 10
De ontvangst en de service bij de aankoop waren prima. Wel vind ik het jammer dat ik een datum en tijd had afgesproken om de auto te halen. Er meerdere keren is gebeld of ik hem niet eerder kon halen of vroeger. Ook vind ik het jammer dat als je trots je nieuwe auto komt halen. Dat er niet iets extra gedaan wordt zoals een bloemetje of iets anders. Wel vind ik het netjes dat je na je aankoop nog even gebeld wordt of de auto bevalt. Ik ben trouwens zeer te redden over de auto.

Met vriendelijke groet.
Nathalie van Duyn

Nathalie Van Duyn / Alphen aan den Rijn / 04-08-2018
Aanbeveling Ja
Gemiddelde 7

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)