Blog

Coronavirus - Informatie over onze dienstverlening

Als Autobedrijf Kreijne willen we elke klant mobiel houden en letten we altijd op jouw veiligheid. We houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau en vinden het daarom belangrijk om je over de volgende zaken te informeren.

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor jouw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Voor jou en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Wij zorgen binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door minimaal 1,5 meter afstand te houden, geen handen te schudden en overige hygiëne maatregelen zorgvuldig na te leven. Wij houden de RIVM-richtlijnen continu in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Bij wijzigingen passen we ons beleid zo nodig direct aan. Volgens de huidige richtlijnen gelden deze maatregelen tot en met 6 april 2020.
 

Voor nu kunnen wij u het volgende melden:
- De tankstations zijn gewoon geopend
- Kreijne’s Bakery Bun is geopend voor afhaal.
- De werkplaatsen in Amersfoort en Hilversum zijn geopend
- Kreijne Autoschade is geopend
- De verkoop van auto’s vanuit de showroom is voorlopig niet mogelijk.
- Wellicht dat dit in een later stadium wel mogelijk is op afspraak. Hier worden de mogelijkheden voor onderzocht.
- Heeft u een auto gekocht en staat de aflevering in de aankomende weken gepland komen wij snel met een passende oplossing. Wij zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voor nu wensen wij iedereen succes in de komende periode en bovenal veel gezondheid.Een veilig bezoek aan Autobedrijf Kreijne
Elke dag nemen wij passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo min mogelijk risico te lopen voor jouw gezondheid én de gezondheid van Nederland. Daarbij volgen we richtlijnen van het RIVM op. Heb je specifieke vragen, neem dan contact met ons op.

Werkplaats
Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken doorgang vinden. Onze monteurs werken alleen aan hun eigen brug en uitsluitend met eigen gereedschap. Daarnaast worden auto's gedesinfecteerd op alle contactplaatsen voor we de sleutels weer aan u overhandigen.

Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden, dan nemen we tijdig contact met je op. Wij verzoeken je om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen via onze online werkplaatsplanner. Heb je al een afspraak gepland staan en voel je je fit, maar heb je een kwetsbare gezondheid en wil je liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Dan kunnen we je helpen door jouw auto bij je thuis op te halen. Neem ook hierover contact met ons op.

Verkoop
Heb je interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij begrijpen het als je liever niet de deur uitgaat. Toch kunnen wij veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifiek voertuig. We zijn je graag van dienst voor de verkoop van een auto, inclusief inruil. Uiteraard ook onder voorbehoud van een proefrit of showroombezoek, indien je dat liever even uitstelt.

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Onze showroom is gesloten maar de werkplaats is open. Wij kijken naar mogelijkheden voor het verkoop van auto's.
Meer info Melding verbergen