Blog

180.000 euro geclaimd met autoverzekering

Binnen een paar jaar 180.000 euro “verdienen” zonder moeite? Het moet je maar lukken. Neem nu dit echtpaar uit Den Bosch. Sinds 2014 waren deze man en vrouw betrokken bij maar liefst 80(!) aanrijdingen in zowel Nederland als België en altijd de benadeelde partij, dus: geld. Onlangs is het echtpaar gesnapt en aangehouden door de politie.


1 2 3...go!

Stond je op een parkeerplaats van een winkelcentrum of bij een meubelboulevard, kon het je zomaar overkomen dat je het Bosschenaarse koppel aanreed. Het echtpaar wachtte namelijk hun kans af om een auto die achteruit uit een parkeerplek vertrok aan te rijden. Natuurlijk moesten er dan schadeformulieren ingevuld worden, maar het stel was er altijd op gebrand de formulieren zo snel mogelijk af te raffelen. De formulieren werden slechter ingevuld en de Bosschenaren konden cashen bij hun autoverzekering.

Hoe dan?!

Op een gegeven moment viel het de verzekeringsmaatschappij op dat het duo wel érg veel dubieuze schadeclaims indiende en ging op onderzoek uit. Uit berekeningen bleek namelijk dat de kans op zoveel pech in een paar jaar eigenlijk 0% is.

De politie heeft aangegeven dat waar het mogelijk is, het verdiende vermogen van het echtpaar wordt ingenomen.

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Meer info Melding verbergen