Blog

Autoweek toont vernieuwde Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi brengt begin 2021 de nieuwe Eclipse Cross naar Europa. De populaire cross-over krijgt een behoorlijke make-over, maar de eerste beelden van Autoweek zijn veelbelovend.


De eerste generatie van de Eclipse Cross debuteerde drie jaar geleden, dus het is de hoogste tijd om de opvolger klaar te stomen. Normaal gesproken houden fabrikanten het dan bij een simpele facelift: nieuwe bumper hier, iets strakkere koplamp daar. De Japanners houden echter wel van een uitdaging.

De Eclipse Cross oogde al lekker sportief, maar de nieuwe generatie wordt nog agressiever en strakker ontworpen. Een nieuwe neus, snaarstrakke koplampen én nieuwe bumpers zorgen ervoor dat de voorkant er compleet anders uitziet. Datzelfde geldt voor de kont, die wordt voorzien van een lichtbalk over de hele breedte en achterlichten die zo afkomstig zouden kunnen zijn van de e-Volution Concept uit 2017.

Qua techniek zit Mitsubishi alles behalve stil. De Eclipse Cross komt er ook als plug-in hybride en leent de techniek van de grotere Outlander. In Duitsland wordt erover gesproken dat de Eclipse Cross in het voorjaar van 2021 gepresenteerd wordt, dus laten we hopen dat dat ook voor ons land geldt. 

Coronavirus

Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus (Covid-19)
Onze showroom is gesloten maar de werkplaats is open. Wij kijken naar mogelijkheden voor het verkoop van auto's.
Meer info Melding verbergen